Referenties


Wij zijn er altijd voor u, en elk jaar krachtiger. Laten we afspreken en een partnership opstarten.

Zoeken vinden en boeken via het portaal, maar ook via de medewerkers van Businessbookers. Zij weten als geen ander de wensen uit te vragen, denken mee en kunnen goed inschatten welke locatie geschikt is voor de aanvrager. Ze bereiken ook nog eens onze doelgroep de directiesecretaresse. kortom : een prettige samenwerkingspartner
Lars Beckers
Kontakt der Kontinenten
Ook dit jaar doen wij weer graag mee met de leuke actie voor Secretaressedag via Businessbookers.nl. Dit omdat wij voorgaande jaren veel positieve reacties hebben ontvangen van de deelnemende secretaresses. Voor ons natuurlijk een belangrijke doelgroep. Wat is er nu leuker om op Secretaressedag de secretaresse te verassen met een bloemetje!
Hans van Egmond
Regioboeket.nl
Wij zetten regelmatig acties uit via het Secretaressenetwerk van BUSINESSBOOKERS. Een groot en veelzijdig netwerk en ideaal om de secretaresse te bereiken.
Glenn Pellupessy
Van Dale Uitgevers
Een krachtige, creatieve en betrokken partner in onze marketing richting de zakelijke markt. Al meer dan 10 jaar een partnership waaruit sterke leads en boekingen ontstaan. In 2012 sterker dan ooit met mooie grote congres en vergaderboekingen.
Richard Nan
Congreshotel Zuiderduin

Referenties van secretaresses uit ons netwerk


PA.NL is leuk, leerzaam, uitdagend en stiekem ook gezellig. Ik bezoek deze website meerdere malen per week. Het magazine zou van mij wel iedere maand mogen verschijnen!
Marloes van der Weijde
Directiesecretaresse
De PA.NL community is erg levendig en ik heb er zelfs nieuwe vrienden gemaakt. Ook de LetsMeet netwerkbijeenkomsten die voor de leden van de PA.NL community worden georganiseerd bezoek ik graag!
Joke van de Vorle
Secretaresse
Ik log bijna elke dag in op de PA.NL community en het eerste wat ik doe is kijken of ik een aantal collega’s tegen kom op de live-chat!
Lisa Hubers
Managementassistente
Al vanaf het begin dat de website DirectieSecretresse.nl online is ben ik vaste bezoeker. Ik heb deze website zelf als mijn startpagina ingesteld. Ik vind er iedere dag het laatste nieuws dat speciaal voor ‘ons’ wordt geselecteerd.
Joyce van Breukelen
Directiesecretaresse

Adres gegevens

Wij geven u graag advies en lichten graag de verschillende mogelijkheden die wij u bieden toe. Ook voor tarieven kunt u contact met ons opnemen. In de praktijk lanceer je de beste advertentie campagnes door eerst samen goed te kijken waar de wensen liggen en of er aan de verwachtingen voldaan kan worden. In dit traject proberen we zoveel mogelijk zaken meetbaar te krijgen en in het advertentie traject de partner te voorzien van informatie.

Secretaresse Marketing
T.a.v. Patricia Voorhout of Suzan Waalders
Hoofdstraat 1
6942 AP Didam

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u interesse in een afspraak om te horen wat SecretaresseMarketing.nl voor u kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.


    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    [recaptcha]