Over ons


De focus van ons team is het bereiken van de secretaresse en deze te vermaken via een groot aantal initiatieven. Ons netwerk is verfrissend en geeft marketeers de mogelijkheid een succesvolle cross-mediale campagne richting de secretaresse te lanceren.

Enkele van onze succes-stories

Directiesecretaresse.nl, ons startportaal voor de secretaresse.
De jaarlijkse secretaresse week. Een groot event waarbij we dit jaar meer dan 20.000 secretaresses bereikten, onder andere via Secretaressedag.nl.
We bereiken dagelijks meer dan 16.000 secretaresses via ons secretaresse netwerk.
Onze eigen community PA.NL met nu al meer dan 4.000 leden.
Een online webshop met diverse artikelen voor de secretaresse – Secretaressewinkel.nl

We blijven voortdurend actief met de doelgroep om zo ook de interesse te kunnen volgen en ze te blijven bedienen met de juiste informatiebehoefte. Onze partners profiteren daar uiteraard meteen van.

Team SecretaresseMarketing.nl

In de afgelopen jaren hebben we een dominante marktpositie opgebouwd.

Een krachtig online netwerk, een groot social media bereik en enige succesvolle evenementen die samen zorgen dat we als bedrijf een enorm aantal secretaresses bereiken.
Onze benadering richting de secretaresse markt is nieuw en verfrissend. Het biedt marketeers en adverteerders ook de mogelijkheid tegen geringe kosten een veel grotere groep te bereiken dan men gewend is.

Adres gegevens

Wij geven u graag advies en lichten graag de verschillende mogelijkheden die wij u bieden toe. Ook voor tarieven kunt u contact met ons opnemen. In de praktijk lanceer je de beste advertentie campagnes door eerst samen goed te kijken waar de wensen liggen en of er aan de verwachtingen voldaan kan worden. In dit traject proberen we zoveel mogelijk zaken meetbaar te krijgen en in het advertentie traject de partner te voorzien van informatie.

Secretaresse Marketing
T.a.v. Patricia Voorhout of Suzan Waalders
Hoofdstraat 1
6942 AP Didam

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u interesse in een afspraak om te horen wat SecretaresseMarketing.nl voor u kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.


    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    [recaptcha]