Whitepaper


Leadwerving werkt perfect in de vorm van het aanbieden van een Whitepaper.

Wat is eigenlijk een whitepaper?
Een whitepaper is een uitgebreid artikel over een specifiek onderwerp dat bedrijven veelal helpt in de besluitvorming bij een specifieke probleem. Het wordt geschreven vanuit de oplossing. Op deze manier wordt er hele nuttige informatie aangereikt. Veelal bevat het geen of een beperkte commerciƫle boodschap waardoor het als hoogwaardige informatie wordt beschouwd en veel kracht heeft bij de lezer.

Bezoekers kunnen pas toegang tot deze informatie verkrijgen als ze bereid zijn hun contactgegevens te geven. Hiermee genereert u dus weer een contactmoment met uw bezoeker.
Meer weten? Neem contact op via het onderstaande formulier.

Whitepaper

Adres gegevens

Wij geven u graag advies en lichten graag de verschillende mogelijkheden die wij u bieden toe. Ook voor tarieven kunt u contact met ons opnemen. In de praktijk lanceer je de beste advertentie campagnes door eerst samen goed te kijken waar de wensen liggen en of er aan de verwachtingen voldaan kan worden. In dit traject proberen we zoveel mogelijk zaken meetbaar te krijgen en in het advertentie traject de partner te voorzien van informatie.

Secretaresse Marketing
T.a.v. Patricia Voorhout of Suzan Waalders
Hoofdstraat 1
6942 AP Didam

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u interesse in een afspraak om te horen wat SecretaresseMarketing.nl voor u kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.


    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    [recaptcha]