Content Marketing Totaal


U wilt profiteren van alle mogelijkheden in ons content netwerk. U begrijpt dat u hier een ijzersterke positie verkrijgt in een sterk zakelijk netwerk. De positionering van uw merk of organisatie via Content Marketing versterkt uw positie als autoriteit. U kunt op allerlei manieren via content uw doelgroep bereiken. Denk hierbij aan advertorials, het posten van een artikel in één van onze blogs, een volledig gesponsord dossier over een bepaald thema, een video presentatie of een white paper. Deel uw kennis en informatie met de doelgroep en u staat beter in beeld bij uw doelgroep.

Er zijn diverse redenen te bedenken om heel snel Content Marketing toe te voegen aan uw marketingpakket.

Het is een subtiele manier van benaderen van uw doelgroep. Het versterkt uw display marketingpakket, de uitingen ogen redactioneel. Goede conversie doordat u op deze manier de boodschap heel goed kunt overbrengen. Content Marketing is goed in te zetten bij diensten en producten waarbij u aanvullende informatie kwijt wilt aan de doelgroep. U kunt meer de diepte in gaan en uitleggen waarom de lezer bij uw product of diensten moet zijn. En niet onbelangrijk, content marketing is zeer betaalbaar en ook nog eens erg effectief.
Vul het onderstaande formulier in en we nemen graag contact met u op voor een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en komen terug met een Content Marketing pakket helemaal afgestemd op uw wensen.

Content Marketing Totaal

 • PA Community
 • Nieuwsbrief
 • Sponsored Website
 • Blog Artikel
 • Video Content
 • Whitepaper
 • Social Media
 • Poll
 • Advertorial

Adres gegevens

Wij geven u graag advies en lichten graag de verschillende mogelijkheden die wij u bieden toe. Ook voor tarieven kunt u contact met ons opnemen. In de praktijk lanceer je de beste advertentie campagnes door eerst samen goed te kijken waar de wensen liggen en of er aan de verwachtingen voldaan kan worden. In dit traject proberen we zoveel mogelijk zaken meetbaar te krijgen en in het advertentie traject de partner te voorzien van informatie.

Secretaresse Marketing
T.a.v. Patricia Voorhout of Suzan Waalders
Didamsestraat 10
6901 HC Zevenaar

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u interesse in een afspraak om te horen wat SecretaresseMarketing.nl voor u kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.


  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  [recaptcha]