Blog Artikel


Het plaatsen van een artikel op 1 van onze hoogwaardige blogs zoals DirectieSecretaresse.nl, Pa.nl, Po.nl, Personeelsvereniging.nl of Zakelijk.nl is een perfecte manier om te communiceren met uw doelgroep. U heeft grote redactionele vrijheid en kunt zich als autoriteit en kennispartner opstellen. U zorgt voor betrokkenheid met uw doelgroep en kunt het plaatsen van een artikel bijvoorbeeld ook in de vorm van een onderzoek doen.

Blog Artikelen
Blog Artikelen

Adres gegevens

Wij geven u graag advies en lichten graag de verschillende mogelijkheden die wij u bieden toe. Ook voor tarieven kunt u contact met ons opnemen. In de praktijk lanceer je de beste advertentie campagnes door eerst samen goed te kijken waar de wensen liggen en of er aan de verwachtingen voldaan kan worden. In dit traject proberen we zoveel mogelijk zaken meetbaar te krijgen en in het advertentie traject de partner te voorzien van informatie.

Secretaresse Marketing
T.a.v. Patricia Voorhout of Suzan Waalders
Hoofdstraat 1
6942 AP Didam

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u interesse in een afspraak om te horen wat SecretaresseMarketing.nl voor u kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.


    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    [recaptcha]