Arrangementen Promotie


Ons team is gespecialiseerd in het samenstellen en promoten van bedrijfsarrangementen.

Ons team is gespecialiseerd in het samenstellen en promoten van bedrijfsarrangementen.

Onze tekstschrijvers zorgen voor teksten die converteren. Samen met hoogwaardige beeldmateriaal en video’s is dat de basis voor het toekomstige succes van uw arrangementenpromotie.

Ons Secretaresse Netwerk bevat krachtige Web portalen, magazines en live events waar we uw arrangementen precies bij de boekende doelgroep onder de aandacht brengen.

Interesse in een solide en krachtige partner voor de zakelijke markt? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel 0316-581911 voor direct contact met Patricia Voorhout of Suzan Waalders.

ModernVergaderen.nl

Adres gegevens

Wij geven u graag advies en lichten graag de verschillende mogelijkheden die wij u bieden toe. Ook voor tarieven kunt u contact met ons opnemen. In de praktijk lanceer je de beste advertentie campagnes door eerst samen goed te kijken waar de wensen liggen en of er aan de verwachtingen voldaan kan worden. In dit traject proberen we zoveel mogelijk zaken meetbaar te krijgen en in het advertentie traject de partner te voorzien van informatie.

Secretaresse Marketing
T.a.v. Patricia Voorhout of Suzan Waalders
Hoofdstraat 1
6942 AP Didam

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u interesse in een afspraak om te horen wat SecretaresseMarketing.nl voor u kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.


    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    [recaptcha]