Maak van deze buitenkans


Geen gemiste kans

Advertorial/blog op Directiesecretaresse.nl en PA.nl

U krijgt op PA.NL en Directiesecretaresse.nl 2 keer de gelegenheid om de doelgroep te informeren over uw diensten/product door middel van een advertorial/blogbericht. Elk bericht staat gedurende een week op de homepage van de site. Met 4 berichten staat u dus 1 volle maand in de spotlight bij uw doelgroep. Daarna blijft het artikel actief waardoor het een blijvende positieve invloed heeft op bij voorbeeld uw SEO. Beide sites hebben veel autoriteit, een goed artikel zal u online posities blijvend positief beinvloeden.

Doorplaatsing Community / Social Media

Wij beschikken over verschillende social media kanalen. Uw blog bericht zullen we doorplaatsen naar 2 linkedin groepen en 2 facebook groepen. In totaal 9438 leden linkedin en 5847 volgers op facebook.

Maatwerk

In deze aanbieding zit ook een maatwerk campagne voorstel verwerkt waarbij wij u laten zien hoe u het hele jaar door kunt profiteren van onze secretaressemarketing inspanningen. Wij inventariseren uw behoeftes en komen met een maatwerk voorstel om toe te werken naar een strategisch partnership waarbij u optimaal profiteren kunt van ons secretaresse netwerk.

Aankondiging op Linkedin

Iedere week versturen we aankondigingen in onze linkedin groepen. Die bereiken een groot gedeelte van de nu bijna 10 duizend leden van de 2 linkedin groepen van pa.nl en directiesecretaresse.nl. Een door u uitgekozen blogbericht communiceren we via het wekelijkse linkedin bericht 1 x naar beide linkedin groepen.

Adres gegevens

Wij geven u graag advies en lichten graag de verschillende mogelijkheden die wij u bieden toe. Ook voor tarieven kunt u contact met ons opnemen. In de praktijk lanceer je de beste advertentie campagnes door eerst samen goed te kijken waar de wensen liggen en of er aan de verwachtingen voldaan kan worden. In dit traject proberen we zoveel mogelijk zaken meetbaar te krijgen en in het advertentie traject de partner te voorzien van informatie.

Secretaresse Marketing
T.a.v. Patricia Voorhout of Suzan Waalders
Hoofdstraat 1
6942 AP Didam

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u interesse in een afspraak om te horen wat SecretaresseMarketing.nl voor u kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.


    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    [recaptcha]