Maak van deze buitenkans


Geen gemiste kans

Advertorial op Directiesecretaresse.nl en PA.nl

U krijgt op beide sites 2 keer de gelegenheid om de doelgroep te informeren over uw mogelijkheden aan de hand van een advertorial. Deze advertorial staat gedurende een week op de homepage van de site. Daarna blijft het artikel wel actief waardoor het een positieve invloed heeft op bij voorbeeld uw SEO.

Doorplaatsing PA Community

Wij beschikken over een eigen community waar inmiddels meer dan 4.500 secretaresses actief lid van zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om 1 advertorial in onze PA Community door te plaatsen. De mail wordt gestuurd vanuit BUSINESSBOOKERS en linkt door naar uw bericht.

Social Media

Social Media krijgt vandaag de dag steeds meer invloed op het zoek en boek gedrag van de verschillende doelgroepen. U kunt binnen dit pakket een actie communiceren binnen onze LinkedIn groepen met een bereik van meer dan 8.000 secretaresses.

Banner of advertorial in de nieuwsbrief van Directiesecretaresse.nl

Iedere week verstuurt Directiesecretaresse.nl een nieuwsbrief naar 4.500 secretaresses. U krijgt de mogelijkheid om hier 2 x een advertorial of banner te plaatsen.

Adres gegevens

Wij geven u graag advies en lichten graag de verschillende mogelijkheden die wij u bieden toe. Ook voor tarieven kunt u contact met ons opnemen. In de praktijk lanceer je de beste advertentie campagnes door eerst samen goed te kijken waar de wensen liggen en of er aan de verwachtingen voldaan kan worden. In dit traject proberen we zoveel mogelijk zaken meetbaar te krijgen en in het advertentie traject de partner te voorzien van informatie.

Secretaresse Marketing
T.a.v. Patricia Voorhout of Suzan Waalders
Didamsestraat 10
6901 HC Zevenaar

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u interesse in een afspraak om te horen wat SecretaresseMarketing.nl voor u kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.


Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht